Workshops / Kurser

Har du lyst til at fordybe dig i et bestemt projekt – eller måske lære keramik helt fra bunden?

På en workshop sidder vi sammen og krea-hygger. Du får instrukser, materialer, og selvfølgelig kaffe, te, varm kakao og masser af tips undervejs. Du kan komme alene eller sammen med andre.

Hvis du har ønsker til en specifik workshop, som du ikke kan finde her på siden, så send mig en mail på mail@krearier.dk. Så kigger vi på det.   :o)

For veninde-arrangementer, polterabender, teambuilding osv., kontakt mig. Så skræddersyr jeg en hyggelig dag eller aften til jer.

 

Åbent værksted

Husk, at værkstedet altid er åbent i vores åbningstid.
Så workshops eller ej, så kan I altid kigge forbi til kreahygge i værkstedet.

Krea workshops

Jeg tilføjer løbende nye workshops.
Hvis du vil have besked via mail, når der kommer nye arrangementer, så tilmeld dig nyhedsbrevet nederst på siden.    :o)

Planlagte krea-workshops:

Der er en lang stribe workshops på vej – både før, under og efter sommerferien – jeg er i fuld gang med at få kalenderen til at passe sammen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor for at få besked, så snart listen er klar, eller hold øje med siden. (Giv mig lige en uge eller to, så kommer jeg med en masse kurser!   :o)  )

Følg med

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked, når der kommer nye workshops.

(Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du besked, når der er nyt om butikken/værkstedet, nye workshops, arrangementer m.m.
Du kan naturligvis altid framelde nyhedsbrevet igen, hvis du ikke synes, at det er interessant nok.)