Om Krearier

Kreahygge og brugskunst i Kulhuse

Sandkærvej 1, Kulhuse, 3630 Jægerspris

Om Krearier

Om butikken / værkstedet

Krearier er dels butik og dels værksted.

Butikken byder på håndlavede varer som keramik, smykker etc., og du kan desuden købe forskellige krea-materialer, så du selv kan hygge med krea derhjemme eller i sommerhuset.

Værkstedet byder på fuldt udstyret keramikværksted – og derudover en lang række forskelligt krea – så du kan komme og hygge med at dekorere keramik, deltage i keramik-workshops, lave crepepapir blomster, krympeplast sommerfugle og meget mere.

Har du ønsker, så sig endelig til.    :o)
Jeg har selv en lang række ideer, som kommer til butikken med tiden – f.eks. så vi kan lave glaskunst, støbe sæber, dyppe lys, lave håndlavede bolcher og flødeboller, pileflet og, og, og…    :o)
(Nej, begrænsninger er ikke min stærke side…   ;o)  )

Hvor ligger Krearier?

Krearier ligger i Hullet i Kulhuse (lige over for Brugsen).

Adressen er Sandkærvej 1, Kulhuse, 3630 Jægerspris.

Hvem er jeg?

Jeg hedder Rie, og jeg flyttede til Kulhuse i 2021 sammen med kæresten, hunden og katten.

Jeg har altid hygget med mange forskellige kreahobbies, og helt tilbage omkring år 2001 startede jeg altomhobby.dk, hvor jeg delte en masse tips til forskellige krearier. Så kunne folk slippe for at købe bøger, hver gang de ville prøve noget nyt. (Dengang var internettet ikke super informativt, så for hver ny hobby måtte man købe en bog for at lære, hvordan man gjorde – og det bliver dyrt i længden, når man gerne vil prøve mange forskellige ting…   ;o)  )

I 2018 kastede jeg mig over keramikken, og det er da den skønneste krea-leg!

På havnemarkedet i Kulhuse 2023 solgte jeg for første gang af keramikken – og det var et kæmpe hit! Så jeg fik blod på tanden.    ;o)

Hen over sommeren 2023 har jeg derfor været på en hel stribe markeder, og der har jeg opsnappet, at der er rigtig mange, der gerne vil have et sted at kreahygge.

Så når nu min drøm er at leve af alle mine krearier – og af folks lyst til at lege med – så skal jeg da åbne en kombineret butik og værksted!

Og så håber jeg, at du vil være med.    :o)

Kom endelig med ønsker og input, så Krearier kan blive så fedt som muligt.

 

Keramik på marked - Kulhuse Havn
Rie laver keramik

Vind kreahygge

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vind 2 pladser på en krea-workshop

Vinderen bliver trukket, når butikken åbner i februar 2024 – og du får selvfølgelig direkte besked via mail, hvis du vinder.    :o) 

(Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du besked, når der er nyt om butikken/værkstedet, nye workshops, arrangementer m.m.
Du kan naturligvis altid framelde nyhedsbrevet igen, hvis du ikke synes, at det er interessant nok.)