Privatliv og persondatapolitik

Hvem er vi

CVR: 10 17 15 55
Krearier / Wiberg Web / Alt om Hobby
Sandkærvej 1, Kulhuse
3630 Jægerspris

Sikkerhed:

I forbindelse med køb af varer registrerer vi dit navn, adresse, tlf., email samt evt. betalingsadresse og leveringsadresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og vi opbevarer ikke følsomme oplysninger vedr. dit betalingskort.
Personoplysningerne registreres hos Krearier og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Fem år er et krav fra bogføringsloven.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren samt evt. ansatte hos Krearier har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige hos Krearier er Rie Wiberg.
Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Selve din betaling sker gennem en sikker, krypteret linie hos FlatPay. FlatPay er godkendt af PBS som en sikker betalingsformidler.
Oplysninger om dit betalingskort sendes via en krypteret linie, og vi har ikke adgang til disse oplysninger.

Du har altid mulighed for at få at vide, hvilke oplysninger vi opbevarer om dig. Du skal blot sende en mail til os og oplyse dit navn og din adresse. Du vil indenfor 3 hverdage modtage en mail om, hvilke informationer vi opbevarer om dig. Ønsker du, at vi sletter disse oplysninger, skal dette fremgå tydeligt af din mail.

Videregivelse af informationer:

Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang, disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering samt optimering af websitet.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Tredjeparter kan være: Google Analytics, Google AdWords, Facebook, ConvertKit.

Cookies

Når du handler i shoppen, benytter vi cookies.

Brugen af cookies sker for at sikre dig, at du kan handle komfortabelt hos os. Når du placerer varer i din indkøbsvogn, gemmes denne information i en cookie på din egen computer.

Hvis din browser ikke kan håndtere cookies, eller du har slået dem fra, kan du desværre ikke handle i vores webshop. Du kan se resten af vores website, men ikke benytte webshoppen.

Du er naturligvis meget velkommen til at foretage din bestilling via e-mail på mail@krearier.dk.

Alternativt kan du slå cookies til, mens du handler, og efterfølgende fjerne dem fra din computer igen:
I Google Chrome slettes cookies under menuen “Tilpas” (de 3 lodrette prikker) -> “Indstillinger” -> “Avanceret” -> “Ryd browserdata/Slet cookies”.

Logstatistik

Vi fører statistik på vores site. Det betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Vi benytter logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter og give dig en bedre oplevelse, samt som statistik til annoncering på Facebook og via AdWords.